Studio Mus en Merel

Werkwijze

Studio Mus & Merel is de Ontwerp- en Maakstudio met een passie voor garens met een natuurlijke oorsprong en papier in al zijn diversiteit. Studio Mus & Merel ontwerpt en maakt grote werken met dikke garens en touw, maar ook kleiner werk behoort tot de mogelijkheden. Knoopwerken (bijvoorbeeld macramé smyrna, rya), borduurwerk en weefwerken voor decoratie in huis, maar zeker ook als blikvanger voor uw bedrijf en / of etalage. Maar ook met papier en papier-maché zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ons vrije werk wordt via diverse kanalen verkocht, maar wij ontwerpen en maken ook graag datgene dat bij uw wensen past. Samen gaan we dan op zoek naar een ontwerp dat bij u past. Dat ontwerp werken wij in de studio uit in een tekening zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als het ontwerp naar uw wensen is begint het proces van het maken waarin wij u meenemen in de voortgang door het sturen van foto’s.

Graag verbeeldt Studio Mus & Merel uw verhaal in een kunstwerk van garens, textiel en/of papier.

Heeft u vragen of wilt u een op maat gemaakt werk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Levertijd: 4 – 8 weken.

Email voor vragen en verdere prijzen: studio@musenmerel.nl

Garens, touw, weefgetouwen en verdere benodigdheden, maar ook een deel van het vrije werk verkoopt Studio Mus & Merel via de webshop Mus & Merel.


Bewaren