Studio Mus en Merel

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Bedrijfsgegevens:

Naam: Mus & Merel
Adres: Achterwei 2
9136 PX Paesens
Telefoon: 0519 – 58 96 28
e-mail: info@mariankorving.nl
website: www.mariankorving.nl
KvK nummer: 01178957
BTW nummer: 162046728B01
IBAN: NL89 KNAB 0256 2150 73 ten name van Mus en Merel

Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle particuliere verkopen die wij doen en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen u als particuliere klant en ons. Voor zakelijke klanten die gebruik maken van onze zakelijke webshop gelden aparte voorwaarden die u toegestuurd krijgt. De algemene voorwaarden worden bij het doen van een bestelling als bekend verondersteld. Bij het plaatsen van uw order worden de algemene voorwaarden beschikbaar gesteld op onze website.

Onze producten:
Onze producten worden middels waarheidsgetrouwe foto’s en beschrijvingen gepresenteerd. De prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse assortiment- en prijswijzigingen, afhankelijk van de leveranciers. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Bij uw bestelling wordt duidelijk aangegeven wat de verzendkosten bedragen.

De overeenkomst:
De door u gedane bestelling wordt door ons bevestigd middels een e-mail. Ook wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een e-mail. Ter bescherming van uw gegevens maken wij gebruik van een beveiligd computernetwerk. Voor uw betalingen kunt u gebruik maken van vooruitbetaling via de bank of van het iDEAL betalingssysteem. Bij aflevering ontvangt u een factuur van uw bestelling bij uw geleverde producten.

Het artikel is niet naar wens:
U heeft het recht artikelen te retourneren als deze niet aan uw verwachting voldoen, met uitzondering van speciaal voor u gemaakte producten. Indien dit het geval is, kunt u binnen 10 dagen na de datum op het poststempel het bestelde aan ons retourneren. Voorafgaand dient u een kennisgeving per e-mail aan ons te versturen, zodat wij op de hoogte zijn van uw retour te zenden producten. Verzendkosten voor deze retourzending zijn geheel voor uw rekening. Ook is de retour verzending voor uw eigen risico. Het bedrag van aankoop (exclusief de portokosten) zal op uw rekening worden gerestitueerd. Retourzendingen dienen ons te bereiken in dezelfde staat als waarin deze aan u als koper werden verzonden. Verpakkingen mogen dus niet geopend zijn of anderszins beschadigd. Het risico bij retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

Levering:
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. De bestelde producten worden geleverd op het door u als koper aangegeven adres. Alvorens de bestelling wordt verzonden ontvangt u hierover een e-mail. Indien een artikel niet of slecht te leveren is, ontvangt u hierover per mail een bericht. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten is tot het moment van bezorging ons risico.

Verzendkosten:
Bij uw order worden de verzendkosten die van toepassing zijn aangegeven. Afhalen kan natuurlijk ook zonder bijkomende kosten.

Betaling:
De bestelde goederen worden verzonden na betaling van het verschuldigde bedrag. Betalingen kunnen via een bankoverschrijving worden gedaan, of er kan gebruik worden gemaakt van iDEAL.

Klachtenregeling:
Indien u een klacht heeft, kunt u deze middels telefoon, brief of mail kenbaar maken. Deze zullen zo spoedig mogelijk worden afgehandeld.